Børnetandpleje

Børnetandpleje

Vi modtager på klinikken tilmeldte børn og unge i alderen 0 - 17 år til gratis tandbehandling ifølge aftale med Herning og Ringkøbing-Skjern Kommune.

Indkaldelse

Indkaldelse til første besøg får I omkring 8 - 12 måneders alderen. Forinden vil du have modtaget et brev fra den kommunale børnetandpleje vedrørende tilmelding.

Spørgsmål til ovenstående kan rettes til tandplejens kontor i din kommune.

Akutte tilfælde

Akutte tilfælde modtager vi indenfor åbningstiden ved henvendelse til klinikken.

I weekender og på helligdage henvises til tandlægevagten eller skadestue, se vejledning og gode råd på vores forside.

Boernemoede

Vi er overbevidste om, at en god og tryg start er det vigtigste for at dit barn skal blive glad for at gå til tandlæge. Derfor vænner vi dit barn til at gå til tandlæge gennem leg. Vi sørger for der er tid og ro til at vurdere dit barns reaktion og respekterer dets grænser, både til undersøgelse og ved behandling.

Som forældre inddrages du i samarbejdet omkring dit barns tandsundhed. Du får værktøjerne til at kunne holde dit barns tænder sunde, informeres om sund kost og drikke og når behandling bliver nødvendigt, at kunne støtte dit barn heri. Vi gør vores bedste for at give dig og dit barn en positiv oplevelse.

Tina Kørvell

Tandlæge

For mere information vedr. specifikke behandlinger eller tips til tandbørstning på dit barn henvises til følgende links:

Kontakt os / bestil tid