Protese

Protese

Alle vores proteser fremstilles efter vores anvisninger i samarbejde med vores faste laboratorietekniker som vi har et fantastisk samarbejde med.

Helprotese

En helprotese erstatter hele tandsættet i overmunden og/eller undermunden. Vi gør meget ud af at lave protesen så naturlig som det lader sig gøre. Det er vigtigt at slutresultatet bliver så magen til egne tænder som muligt. Protesen kan fremstilles med naturligt lignende tandkød og med en klar gane. Guldindlæg kan monteres i en eller flere tænder eller overflyttes fra en gammel protese.

En helprotese kan laves immidiat. Dvs. at protesen fremstilles, mens man stadig har sine egne tænder, der først trækkes ud når protesen er færdig. Protesen indsættes da samme dag som tænderne trækkes ud. Dog er det ofte en fordel at få de bageste tænder trukket ud før der tages aftryk til protesen. En immidiat protese skal underfores efter 3-6 måneder for at få optimal pasform af protesen til slimhindeunderlaget.

En helprotese kan fremstilles med en tynd stålgane eller forskellige former for forstærkning hvis specielle forhold gør dette anbefalelsesværdigt.

Delprotese

En delprotese erstatter en eller flere tænder og sidder fast med bøjlegrene på nogle af de tænder, der er tilbage.

Der findes forskellige former for delproteser i forskellig kvalitet og materiale. I tilfælde af allergi overfor bestemte stoffer kan der fremstilles en særlig allergivenlig protese.

Protesen fremstilles så kosmetisk flot som overhovedet muligt. Det tilstræbes, at gøre bøjlegrenene så usynlige som overhovedet muligt. Protesen kan fremstilles med naturligt lignende tandkød. Der kan isættes guldindlæg eller indlægget kan overføres fra en gammel protese. En delprotese kan laves immidiat ligesom helprotesen.

Protese1
Protese2
Protese3

Kontakt os / bestil tid